איך לעשות קיש לוריין
איך לעשות קיש לוריין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם בייקון, חלב, גבינת gruyere, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו איך לעשות קיש לוריין, קיש א לה לוריין, ו קיש לוריין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
רול בצק עוגה כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מניחים את הקרום התחתון בצלחת עוגה וצינה לפחות 20 דקות לפני האפייה. קו קרום העוגה הצונן בנייר כסף ולמלא באמצע הדרך עם שעועית יבשה, אורז, או משקולות אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 7 דקות.
הסר רדיד ומשקולות ואופים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
להפחית את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מבשלים בייקון במחבת מעל חום בינוני עד השחמה מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
הסר מהמחבת לניקוז. מחק חלק מהשמן מהמחבת, והשאיר 1 עד 2 כפיות.
להוסיף כרישה, בצל, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין. מבשלים ומערבבים עד רך משחימים, 5 עד 7 דקות. תניח בצד.
להקציף ביצים, חלמונים, שמנת וחלב יחד בקערה גדולה.
מוסיפים קורנית ומערבבים לשלב.
מפזרים 1/3 תערובת בצל-כרישה על החלק התחתון של הקרום האפוי. למעלה עם 1/3 בייקון מבושל וגבינת Gruyere 1/3. מצקת בחצי מתערובת הביצים.
מפזרים 1/3 תערובת בצל-כרישה, 1/3 בייקון, ו 1/3 גבינה.
יוצקים את תערובת הביצה הנותרים העליון עם תערובת בצל-כרישה נותרת, בייקון, וגבינה.
אופים קיש מלא בתנור שחומם מראש עד השחמה ולהגדיר, אבל כבר לא jiggly במרכז, 40 עד 45 דקות. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה.