איך לצלות זנבות לובסטר
החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 31%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו זנבות לובסטר, זנבות לובסטר, ו זנבות לובסטר אפויים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים זנבות לובסטר על תבנית עם נייר אפייה. בעזרת סכין חדה או מספריים למטבח, חותכים בזהירות את הצד העליון של קליפות הלובסטר לאורכו. מפרקים מעט קליפות, ומתבלים בשר בכמויות שוות חמאה, פפריקה, מלח ופלפל לבן.
צולים זנבות לובסטר עד להשחמה קלה ובשר הלובסטר אטום, בערך 5 עד 10 דקות.
מקשטים עם טריזי לימון להגשה.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
שאבלי ושרדונה הם הבחירות המובילות שלי לזנבות לובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים חייב לפגוע גם במקום. קה דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיז ' אדיציונה 45 עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
![קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45]()
קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45
תערובת: 82% שרדונה, 16.5% פינו נירו, 1.5% פינו ביאנקו