קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

אין שום דבר אגף עוף בוטה

אין שום דבר אגף עוף בוטה
המתכון הוא לא שום דבר אגף עוף בוטה יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -10 דקות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 4. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מיץ ליים, פלפל גרוס, רוטב פלפלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 62%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אין שום דבר אגף עוף בוטה, אין שום דבר אגף עוף בוטה, ו אין שום דבר מקלות תיפוף עוף.

הוראות

1
לכנפיים: בקערה בינונית שלבו את כל התבלינים ושמרו 2 כפות מהתערובת. שוטפים ומייבשים את הכנפיים ומשפשפים אותם בתערובת התבלינים. מכניסים למקרר, מכוסה באופן רופף, למשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שיטת גריל: מחממים את הגריל לבינוני. צולים את הכנפיים בחום ישיר עד שהכנפיים טובות ופריכות, 15 עד 25 דקות. סיים אותם על אש עקיפה, הסתובב לאחר 15 עד 20 דקות והסתובב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
שיטת התנור: חממו את התנור ל -375 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית עם מתלה קירור קטן, רצוי ללא מקל. מסדרים את הכנפיים על המדף ואופים במשך 45 עד 55 דקות, הופכים באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
לרוטב: בזמן שהכנפיים מתבשלות, בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים 2 כפות מהחמאה ובעת הקצפה מוסיפים את השום והג ' לפנו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מטגנים במשך 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
6
מוסיפים את 2 כפות תערובת התבלינים השמורות, ואז את בקבוק הרוטב החם. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את 4 כפות החמאה הנותרות, החומץ ומיץ הליים. תחמם. כשמוכנים להגשה מוסיפים את הכנפיים לקערה גדולה ויוצקים פנימה את הרוטב. זורקים לציפוי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: שדי פסיון אם ), משקה אלכוהולי, מרכיב, פינו נואר, יין אדום יבש, יין מבעבע, שרדונה, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, 5 פאונד צלעות קצרות עם עצם, ריזלינג, צנצנות כל אחת) ריבת תות, סוג פריט בתפריט, ורוד נוצץ

יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיב הם הבחירות המובילות שלי לכנפי עוף. בשר לבן משולב בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להתגבר על הטעם של הבשר, כך שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף שהוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להגיש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא וילה מטילדה גרקו די טופו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
וילה מאטילדה גרקו די טופו
וילה מאטילדה גרקו די טופו
קש צהוב, אינטנסיבי, מתמיד, מושך האף של אפרסק לבן, משמשים ושקדים מתוקים על רקע מינרלי מתמזג לתוך מורכבות אלגנטית, רכה; עשיר, חיך מובנה, טרי ואופי אך אף פעם לא תוקפני, עם גאוט דה טרואר שופע.