אינבולטיני חציל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חצילים Involtini. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, עגבניות, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -33 דקות. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו חצילים Involtini, חצילים בגריל Involtini, ו חצילים בגריל Involtini (מתכונים דומים).
הוראות
שלב שמן ועגבניות בסיר בינוני; מערבבים ב 1/4 כפית מלח ו 2 שיני שום. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד מופחת 2 כוסות. מגניב 10 דקות.
מניחים תערובת במעבד מזון; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
מפזרים פרוסות חצילים באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל; לארגן פרוסות בשכבה אחת על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. חצילים מעילים קלים עם ספריי בישול. צלייה 4 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. מגניב 10 דקות.
מקום הנותרים 2 שיני שום במעבד מזון מיני; דופק עד קצוץ.
מוסיפים אגוזים ולחם; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס טופס.
מוסיפים ריקוטה, קליפה וביצה; תהליך עד חלקה. מערבבים ב בזיליקום 1/2 כוס ו 1/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו.
מורחים 1 1/2 כוסות רוטב עגבניות על החלק התחתון של זכוכית מרובעת 8 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול.
מורחים 2 כפות תערובת ריקוטה על כל פרוסת חצילים; לגלגל את ג ' לי רול אופנה.
מניחים לחמניות, צדי התפר למטה, על רוטב בצלחת. נשאר כפית רוטב על לחמניות.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד מבעבע.