אירים אגרול
אגרול אירי הוא מתכון סיני המגיש 8. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם כרוב, מלח ופלפל, עטיפות אגרול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. נסו אירים אגרול, לחמניות סודה איריות, ו Bottoms Up בראוני סאנדיי אירי צף עם קרמל אירי שרוף + פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבשר המשומר הגרוס, כרוב, תפוחי אדמה, גזר ובצל. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
להניח את עטיפות אגרול על משטח יבש נקי כמה בכל פעם.
מניחים על 1/2 כוס התערובת לתוך מרכז כל לעטוף.
להפשיל ליומנים על פי ההוראות על החבילה. להרטיב את הקצה במים לאטום.
פריי מגלגל כמה בכל פעם, פונה במידת הצורך, במשך כ 5 דקות, או עד הזהב.
הסר משמן חם כדי לנקז על מגבות נייר.