אל Kabsa-אורז ועוף סעודי מסורתי
. אם יש לכם מלח ופלפל, צימוקים, הל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. וזה די טוב. נסו אל Kabsa-אורז ועוף סעודי מסורתי, קבסה דגים (סעודי), ו קבסה סעודית קלה (Zainab של) (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את הזעפרן, הל, קינמון, allspice, פלפל לבן, ואבקת ליים בקערה קטנה, ומניחים את תערובת התבלינים בצד.
ממיסים את החמאה בסיר מלאי גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית. מערבבים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את חתיכות העוף ומשחימים אותם על חום בינוני-גבוה עד להשחמה קלה, כ -10 דקות.
מערבבים את מחית העגבניות.
מערבבים את העגבניות המשומרות עם המיץ שלהם, את הגזר המגורד, ציפורן שלמה, אגוז מוסקט, כמון, כוסברה, מלח, פלפל שחור, ותערובת התבלינים Kabsa. מבשלים כ 3 דקות; יוצקים במים, ומוסיפים את קוביית מרק העוף.
מביאים את הרוטב לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ולכסות את הסיר. מבשלים עד העוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור, כ -30 דקות.
מערבבים בעדינות את האורז. מכסים את הסיר ומבשלים עד שהאורז רך וכמעט יבש, כ -25 דקות; מוסיפים את הצימוקים וקצת יותר מים חמים, במידת הצורך. מכסים ומבשלים במשך 5 עד 10 דקות נוספות או עד גרגרי האורז נפרדים.
מעבירים את האורז למגש גדול ומסדרים את חתיכות העוף על גבי.
מפזרים את השקדים הקלויים על הצלחת.