קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

אלסקה אפויה עם גלידת תות

אלסקה אפויה עם גלידת תות
המתכון אפוי אלסקה עם גלידת תות יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1820 קלוריות. לכו לחנות ואספו סוכר מגורען, גלידת תות, חלבוני ביצה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוני וקני סוכריות גלידה אפוי אלסקה, אלסקה אפויה עם סורבה קוקוס וגלידת שוקולד, ו אלסקה אפויה עם עוגת שוקולד וגלידת פולי וניל ציפורן קקאו.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
משמנים ומקמחים תבנית צינור בגודל 10 אינץ'. מערבבים בעזרת קערת ערבוב את החמאה, הקיצור והסוכר והשמנת עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את צבעי המאכל והווניל.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
דבש הדריםדבש הדרים
5
מערבבים את הקמח והמלח, ומוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם החלב, ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים במשך שעה 1 ו 20 דקות, או עד קיסם יוצא נקי. מצננים את העוגה בתבנית למשך 10 דקות ואז הופכים אותה אל מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
להכנת המרנג מניחים לקערת ערבוב חלבונים וקרם אבנית. מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עד שנוקשה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
9
כדי להרכיב את
10
אפוי אלסקה אתה צריך לעבוד במהירות. פורסים את העוגה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
11
מורחים העליון של 1/2 של פרוסות עוגה עם כ 1 כוס גלידה תות. למעלה עם המחצית הנותרת של פרוסות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מניחים על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מורחים מרנג מכל הצדדים ויוצרים פסגות בעזרת סכין. צולים עד שהמרנג חום בהיר. היזהר לא לשרוף פסגות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, יכול אפרסקים, סחוט, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti

גלידת תות בתפריט? נסה להתאים עם שרי שמנת, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "