אם יש לכם ביצים, שמן צמחי, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף עניבת פרפר אלפרדו, פשטידת עוף אלפרדו., ו עוף אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מחממים תנור ל 225 מעלות F (110 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים ביצים וחלב יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים פירורי לחם בקערה גדולה אחרת. לטבול פרוסות חצילים הראשון לתוך תערובת ביצה, אז פירורי לחם, ציפוי היטב. מטגנים בקבוצות בשמן חם, הופכים לחומים באופן שווה, ואז מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. חזור על התהליך עבור העוף, בראונינג קל אבל לא overcoking.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
חציל
עוף שלם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
קערה
4
בנדיבות משמנים צלחת אפייה גדולה ועמוקה. עבודה בשכבות בודדות, לארגן חצילים, ואז עוף, ואז גבינת מוצרלה גרוסה, עד שכל החומרים נעלמו.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסה
חציל
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
יוצקים רוטב אלפרדו באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדו
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. להגדיל את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך לאפות עוד 20 דקות.