קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אלפרדו רביולי של אנג'ל עם פטריות

אלפרדו רביולי של אנג'ל עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל רביולי של אנג'ל אלפרדו עם פטריות. במנה עיקרית זו יש 469 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך גבינת פרמזן, שום, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 61 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. נסו רביולי עוף אלפרדו, רביולי אלפרדו עם ארטישוק, ו מחבת אלפרדו BLT רביולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים רביולי ומבשלים במשך 5 עד 8 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
3
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הפטריות ושום, ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בסיר בינוני על אש נמוכה, לזרוק את רביולי מבושל עם רוטב אלפרדו למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מערבבים את הפטריות ושום. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מחומם. למעלה עם גבינת פרמזן, בצל ירוק, ופלפל אדום לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.