אם נהר הפנינה צדפות בגריל ברוסקטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו את צדפות הגריל של אם נהר הפנינה ברוסקטן. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, מתכון ראשוני משרת 4 . זה עובד גם הר ד ' אובר זול למדי עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם בייקון חתוך במרכז, מלח, עלי פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 54%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פרל ריבר בלוז ברי חוות אוכמניות פודינג עוגה, דג דג נחושת בגריל, ו פורל בגריל של נהר קוטג'עם שומר.
הוראות
מניחים צדפות על מגש גדול. מתבלים צדפות באופן שווה במלח, פלפל ומיץ לימון. מעל כל קליפה כמויות שוות של פטרוזיליה ובצל ירוק.
על גריל להבה פתוח, מחממים גחלים או גז למדיום עד חם. בהתאם לגריל, ישנן 3 שיטות להשלמת מנה זו. באופן אידיאלי, הבייקון צריך לשבת מעל הצדפות, ולבשל על רשת מתכת מוגבהת המאפשרת לשמן הבייקון לטפטף לחלל הצדפות. יש להניח את הצדפות ישירות מעל הלהבה.
אם מכשיר רשת מוגבה או מדף אינו זמין, ניתן להעלות את הבייקון בנייר אלומיניום מקומט, ומאפשר את אותו אפקט טפטוף.
אם נייר הכסף אינו זמין, הניחו את רצועות הבייקון סביב קצה הקליפות כך שיאפשרו להם להתבשל בנפרד מהצדפות תוך שהם מייצרים טפטופים.
מבשלים את הצדפות במשך 8 עד 20 דקות. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, וודא שלפחות מעט שומן בייקון מצא את דרכו לחלל הצדפות.
מגישים כמתאבנים שנאכלים מהקליפה או עם מזלג קוקטייל קטן.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
ברוסקטן בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבודגאס נברן דמה קאווה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![בודגאס נברן דמה קאווה]()
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.