אמא שלי פעמיים אפוי תפוחי אדמה סירות (הגרסה של הילד)
אמא שלי פעמיים אפוי תפוחי אדמה סירות (הגרסה של הילד) יכול להיות רק בצד המנה אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך בייקון, מלח ופלפל, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אמא שלי פעמיים אפוי תפוחי אדמה סירות (גרסה מפוארת), מרק תפוחי האדמה האפוי של אלסווט [גרסה סוכרתית ], ו Veggie ממולא פעמיים סירות תפוחי אדמה אפויות.
הוראות
לשטוף ולייבש את תפוחי האדמה, ואז לדקור עם מזלג בכמה מקומות.
מניחים אותם על המדף המרכזי של תנור f 375 מעלות.
אופים במשך 30-40 דקות, עד הסוף.
חותכים כל תפוח אדמה לשניים לגרוף את עיסת לקערה, דואג לא לשבור את העורות. יהיו לך 8 "סירות". מועכים את תפוחי האדמה ומכים עם מיקסר חשמלי עד חלקה. לנצח את שאר החומרים.
מוסיפים 2 עוז נוסף של שמנת חמוצה במידת הצורך כדי להפוך אותם רכות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.באמצעות כפית, למלא את תפוחי האדמה לרמה. מילוי שקית מאפה מצויד עם קצה גדול עם תערובת תפוחי אדמה הנותרים. מערבולת תפוחי האדמה הנותרים לערבב על כל "סירה" דקורטיבי manner.To מגישים: מחממים תנור ל 375 מעלות F. אופים את הסירות כ 25 דקות עד מחומם דרך חום זהוב על גבי.