אמנון אפוי בלסמי
אמנון אפוי בלסמי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא סלט ירקות, מלח ופלפל, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 80%. מתכונים דומים: אמנון ברוטב חמאה בלסמית, דג אמנון פריך מצופה בפירורי לחם ברוטב עגבניות בלסמי, ו אמנון עם רוטב חמאה בלסמי, טימין פירה, ו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל ופלפל אדום בשמן עד הבצל רך וזהוב, ופלפלים רכים מעט, כ 10 דקות. מערבבים חומץ בלסמי לתוך הירקות; מתבלים במלח ופלפל.
שפשפי פילה אמנון עם 2 כפיות שמן זית וקמצוץ מלח ופלפל.
מניחים פילה בתבנית אפייה קטנה, העליון עם תערובת בצל בלסמית.
מפזרים דגים באופן שווה עם גבינה כחולה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס