אמנון בסגנון קוסטה ריקה אפוי עם אננס, שעועית שחורה ואורז
גשו לסופר וקנו סוכר, כוסברה, אננס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו גאלו פינטו (אורז ושעועית קוסטה ריקה), אמנון קוסטה ריקני, ו מרינדה קוסטה ריקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את האורז ואת מרק עוף בסיר מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך וספג את כל הנוזל, על 20 דקות.
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.