אמנון הדרים ופפילוט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אמנון הדרים ופפילוט. מתכון זה מכין 4 מנות עם 289 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שום, פלפל, פילה אמנון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את גרידת הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פפילוט אמנון, פפילוט אמנון עם עגבניות שרי, פלפלים וזיתים, ו בקלה מיסו-הדר ופפילוט.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל לחום בינוני. מקפלים ארבעה גיליונות של נייר בחצי לרוחב לקפל, ולאחר מכן להתפתח.
שלב בקערה קטנה את השמן, רוטב הסויה, הג ' ינג ' ר, השום, גרידת הלימון, גרידת התפוזים ומיץ התפוזים.
מניחים פילה 1 בצד אחד של הקפל על כל דף נייר כסף ומפזרים את המלח והפלפל. מחלקים את תערובת השמן באופן שווה בין הפילטים.
בעבודה עם יריעת נייר כסף 1 בכל פעם, קפלו את נייר הכסף מעל הפילה ולחצו היטב את שולי נייר הכסף כדי לסגור את החבילות ליצירת פפילוט.
הניחו כל פפילוט על הגריל וסגרו את מכסה הגריל. צולים עד שהפפילוטים נפוחים לגמרי, בערך 12 דקות.
חותכים בזהירות את נייר הכסף לפתיחה ומגישים את הפילטים על התרד ומעליהם את התענוג הקיצי בגריל.
מכינים את הגריל לחום בינוני.
מברישים את הבצל הירוק, התירס, הפלפל והדלעת משני הצדדים בשמן.
מפזרים 1 כף מלח 1 כפית פלפל. צולים את הירקות עד שהם מעט חרוכים ופשוט רכים, הופכים לעיתים קרובות, כ -5 דקות לבצל הירוק, 8 דקות לדלעת ופלפל ו -10 דקות לתירס.
מעבירים את הירקות לקרש חיתוך וחותכים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'.
חותכים את התירס מהקלח ישירות לקערה ומערבבים פנימה את הבצל הירוק, הפלפלים והדלעת.
בינתיים מקציפים בקערה קטנה את מיץ הלימון, השמן, החומץ, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מוסיפים את תערובת השמן לקערת הירקות; לזרוק לציפוי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות עבור אמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הגיפט של קתי לי גיפורד פינו גריגיו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו]()
גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו
גיפט פינו גריגיו פורץ באגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות פריכה ורעננות מעודנת באלגנטיות. יין זה כולל ניחוחות של פירות אבן בשלים והדרים, ומציג טעמי מלון, נקטרינה ומאיר לימון המסיימים קלילים ומרעננים.