קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

אמנון מסאלה עם אורז

אמנון מסאלה עם אורז
אמנון מסאלה עם אורז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. לך לחנות ותביא מיץ ליים, ג'ינג'ר, אפונה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו אורז מסאלה או אורז מתובל, איך לעשות אורז מסאלה, אמנון עם אורז פיאסטה, ו אורז Tilapian ו Bayou (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא את האורז, 1 1/3 כוסות מים 1/4 כפית מלח כדי מבשלים בסיר מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ולהוסיף את האפונה; לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונהאפונה
3
פירה 1/2 כוס יוגורט, שום, זנגביל, מיץ ליים, כמון, קאיין ו 3/4 כפית מלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
יוגורטיוגורט
כמוןכמון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
להעביר את כל אבל 3 כפות של התערובת לקערה גדולה. לנקב את הדגים כמה פעמים עם מזלג ומתבלים עם מלח; להוסיף לקערה ולזרוק. להשרות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
6
מניחים את הדג על מחבת צלייה; למעלה עם המרינדה והחמאה. לצלות עד אטום, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
חמאהחמאה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
7
מערבבים את היוגורט 1/4 כוס הנותרים, הכוסברה, ומלח לפי הטעם עם תערובת היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
יוגורטיוגורט
מלחמלח
8
מגישים את הדג והאורז עם רוטב היוגורט ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
יוגורטיוגורט
רוטברוטב
דגיםדגים
אורזאורז

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.