אמנון מצופה חרדל
גשו לסופר וקנו פירורי לחם, רוטב ווסטרשייר, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: אמנון מצופה חרדל, אמנון מצופה, ו אמנון מצופה בפרמזן.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לרסס צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מניחים פילה אמנון לתבנית אפייה מוכנה, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. בינתיים, מערבבים יחד את החרדל, רוטב ווסטרשייר, מיץ לימון, אבקת שום, אורגנו, וגבינת פרמזן.
כאשר דגים בישלו במשך 10 דקות, להפיץ עם רסק עשב, ומפזרים פירורי לחם. המשיכו לאפות עוד 5 דקות עד שהציפוי מבעבע וזהוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.