אמנון עם Tomatillo צלוי סלסה & סראנו מאיו
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו ספר בישול של החודש-Tomatillo קלוי חיוני-סלסה סראנו, אמנון מצופה בקרנית עם סלסה טומטילו, ו ספייס שפשף Tilapia עם שעועית שחורה, מנגו סלסה Tomatillo (מתכונים דומים).
הוראות
חוט tomatillos, בצל, צ ' ילי ושום על שיפודים; מברשת עם רוטב. גריל 10 עד 12 דקות. או עד ירקות רכים, פונה לאחר 6 דקות. בינתיים, דגים מברשת עם שמן.
הוסף לגריל; לבשל 3 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
הסר מרכיבים משפדים. לקלף שום; קוצצים דק.
מערבבים 1/3 של שום עם מיונז בקערה קטנה.
הסר נובע צ 'ילי; דק קוצצים צ' ילי. מערבבים חצי צ ' ילי לתוך תערובת מיונז; להפריש. קוצצים tomatillos ובצל; מניחים בקערה קטנה נפרדת.
מוסיף שום וצ ' ילי הנותרים; לערבב היטב.
מגישים דגים עם תערובות tomatillo ו mayo.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.