אמנון עם רוטב שמנת
אמנון עם רוטב שמנת עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך מיץ לימון, גבינת שמנת, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . נסו אמנון עם שרימפס שמנת ורוטב יין לבן סרטן, Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones), ו אמנון עם כרישה קרמית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (175 מעלות C).
משמנים תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מניחים את פילה אמנון על הסדין, ומעילים אותם קלות עם תרסיס בישול. כפית את המרגרינה המומסת על כל פילה, ואז לטפטף עם 2 כפות של מיץ לימון. מתבלים עם פלפל לימון ו 2 כפות שמיר.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הדג הוא אטום פתיתים בקלות.
בעוד הדגים אופים, לשלב את גבינת שמנת, 5 כפות של מיץ לימון ו 2 כפות של שמיר בקערה קטנה.
מחממים במיקרוגל במשך 1 דקה ו -10 שניות, ולאחר מכן מערבבים כדי להתמזג.
מניחים פילה על צלחות הגשה, ורוטב כפית סביבם בצורה דקורטיבית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.