אמנון פיטס דורש מסביב 37 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי אנשובי, פלפל טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. 106 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . נסו Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones), פריז Village Tilapia פילה-ממוקם בלאס וגאס פריז עושה פילט אמנון מיוחד, ו Tex-Mex Pitas (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המיונז, רוטב איטלקי, גבינת פטה ואנשובי. מתבלים עם פלפל קאיין, פלפל שחור ומלח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב איטלקי
1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אנשובי
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים עד היטב מעורבב, ואז להפריש.
3
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את פילה אמנון במחבת, ואת העונה עם פלפל לימון, מלח קאיין. מטגנים עד להשחמה בכל צד, פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנון
פלפל לימון
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לחם פיתה חם בטוסטר או במיקרוגל כדי לרכך. פתוח מהצד לחתוך לעשות כיסים. ממלאים חצאי לחם פיתה עם חסה, בצל, פילה אמנון, ואז כפית בחלק מרוטב גבינת פטה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.