אמנון צלוי ברוטב חרדל-צ'ייב
אמנון צלוי עם רוטב חרדל-צ'ייב עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 287 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, עירית, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אמנון צלוי ברוטב צ'ייב חרדל, אמנון צלוי עם פריזה - סלט תפוחים וחרדל-רוטב פטרוזיליה, ו אמנון צלוי ברוטב בראבה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור הדגים: Preheat broiler. לרסס גיליון אפייה קטן או צלחת אפייה זכוכית עם שמן צמחי תרסיס בישול. תניח בצד.
טפטף את פילה אמנון משני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הפילה בשכבה אחת על תבנית אפייה מוכנה ומטגנים עד מבושל דרך פתיתי הבשר בקלות עם מזלג, על 6 עד 8 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט.
עבור הרוטב: בקערה קטנה, מערבבים יחד את היוגורט, צוף אגבה וחרדל עד חלקה.
להקציף במיץ לימון ועירית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
להעביר את הטילפיה למגש הגשה ולטפטף עם הרוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו]()
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.