אמנון קל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 66 גרם של שומן, וסך הכל 918 קלוריות. . אם יש לכם לימון, פילה אמנון, לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה נהדר. מתכונים דומים: אמנון קל, אמנון קל קלוי, ו קל Tilapia Piccata.
מניחים פילה במחבת ומפזרים חצי לימון מעל. מבשלים 3 דקות לכל צד, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר פילה לצלחת, ולשמור על חם.
5
מוסיפים יין, נשאר 1/2 לימון, עגבניות, צלפים, ומלח ופלפל למחבת. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים במשך 2 דקות כדי לשרוף אלכוהול. הפחת את החום לנמוך והחזר פילה למחבת יחד עם האספרגוס. מכסים ומבשלים 2 דקות יותר, ולאחר מכן להעביר דגים ואספרגוס צלחת הגשה ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
אלכוהול
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
שוב, להגדיל את החום בינוני גבוה להקציף חמאה, ומרתיחים כדי עקביות הרצוי. רוטב כפית על דגים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.