קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הרפתקה קולינרית: תענוגות בלתי נשכחים מהמנות הבלתי נשכחות של 2023
הרפתקה קולינרית: תענוגות בלתי נשכחים מהמנות הבלתי נשכחות של 2023
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות

אמפנדות בקר

אמפנדות בקר
אמפנדות בקר עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-16 ומחירו 2 מנות.32 דולר למנה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כוסברה, רום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו אמפנדות בקר, אמפנדות בקר, ו אמפנדות בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את השמן למחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל, הסופריטו והפלפלים, מערבבים מדי פעם עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את רסק העגבניות, האדובו והכוסברה, מערבבים מדי פעם עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
4
מוסיפים את הבקר הטחון, מתבלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה ל -160 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
5
מסירים מהאש, מסננים ומניחים לתערובת להתקרר.
6
לבצק האמפנדה: מנפים את הקמח, הסוכר והמלח על נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק אמפנדהבצק אמפנדה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מכניסים את החומרים היבשים המנופים למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוסיפים את שאר המרכיבים למעבד המזון ומעבדים עד שהבצק נראה כמו כדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מוציאים את הכדור ממעבד המזון ומכסים אותו בניילון. מקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
מעבירים את המאפה על לוח מקומח קלות ומרדדים עד שהוא בעובי 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
חותכים למקטעים בעזרת חותך בצק בגודל 4 אינץ'. כל חתך ייצור סיבוב בצק. שים 1 כף מהמלית על החצי העליון של כל סיבוב, ואז קפל את המאפה התחתון כלפי מעלה לצורת חצי ירח. כווץ את הקצוות הסגורים בעזרת האצבע כדי לקפל את החצאים העליונים והתחתונים זה לזה. חזור על שלב זה עד שכל הקצוות סגורים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
12
לרוטב הגויאבה: מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון עד שהתערובת משיי וחלק.
מרכיבים שתצטרך
גויאבהגויאבה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
יוצקים את הרוטב בצלחת נפרדת או קערה לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
הכניסו כ -2 סנטימטרים של שמן למחבת כבדה ועמוקה על אש בינונית וחממו ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים את האמפנדות, כמה בכל פעם, ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, כ -5 דקות לכל צד.
16
מגישים עם רוטב גויאבה.
מרכיבים שתצטרך
גויאבהגויאבה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אדובו (מלח, פלפל שחור גרוס טרי ואורגנו דומיניקני)אדובו (מלח, פלפל שחור גרוס טרי ואורגנו דומיניקני)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות16שרימפס וורידיםשמן זית או שמן טעימות ניטרלי, לטיגוןשמן זית או שמן טעימות ניטרלי, לטיגון1תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.הדבק גויאבההדבק גויאבה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1בצל, טחוןבצל, טחון1פלפל אדום, טחוןפלפל אדום, טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרדבש הדריםדבש הדרים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום16שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבןחומץ לבן57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חומץ לבןחומץ לבן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסופריטו (שום, כוסברה, פלפל מתוק)סופריטו (שום, כוסברה, פלפל מתוק)

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ניתן לשלב ספרדית עם טמפרנילו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טמפרניו גפרורים. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
גפרור טמפרניו
גפרור טמפרניו
ספר הגפרורים משנת 2013 טמפרניו נפרש עם מאפייני העולם הישן משני שיבוטים ספרדיים בולטים. הגפנים של ריברה דל דוארו וטינטה דה טורו שגדלו באחוזתנו תורמות את הטעמים הזניים המוכרים, ואילו הריוחה המסורתית המשלבת ענבים גרציאנו מוסיפה טאנין ומבנה. ארומטים בולטים של פטל בשלים ושזיף עשיר מובילים לטעמים מפתים של אדמה, הל חריף ופירות כהים. חלק ורך על החיך, זה אדום מפתה יש גימור בהיר כי מתחנן לגימה נוספת של יין זה מובנה היטב. התאם את הטמפרנילו של דוניגן הילס עם מנת פאייה מסורתית המושרה בזעפרן, מולים, שרימפס וצ ' וריסו.