אמפנדות בקר עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-16 ומחירו 2 מנות.32 דולר למנה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כוסברה, רום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו אמפנדות בקר, אמפנדות בקר, ו אמפנדות בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את השמן למחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל, הסופריטו והפלפלים, מערבבים מדי פעם עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את רסק העגבניות, האדובו והכוסברה, מערבבים מדי פעם עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
4
מוסיפים את הבקר הטחון, מתבלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה ל -160 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
5
מסירים מהאש, מסננים ומניחים לתערובת להתקרר.
6
לבצק האמפנדה: מנפים את הקמח, הסוכר והמלח על נייר אפייה.
חותכים למקטעים בעזרת חותך בצק בגודל 4 אינץ'. כל חתך ייצור סיבוב בצק. שים 1 כף מהמלית על החצי העליון של כל סיבוב, ואז קפל את המאפה התחתון כלפי מעלה לצורת חצי ירח. כווץ את הקצוות הסגורים בעזרת האצבע כדי לקפל את החצאים העליונים והתחתונים זה לזה. חזור על שלב זה עד שכל הקצוות סגורים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
12
לרוטב הגויאבה: מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון עד שהתערובת משיי וחלק.
ניתן לשלב ספרדית עם טמפרנילו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טמפרניו גפרורים. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
גפרור טמפרניו
ספר הגפרורים משנת 2013 טמפרניו נפרש עם מאפייני העולם הישן משני שיבוטים ספרדיים בולטים. הגפנים של ריברה דל דוארו וטינטה דה טורו שגדלו באחוזתנו תורמות את הטעמים הזניים המוכרים, ואילו הריוחה המסורתית המשלבת ענבים גרציאנו מוסיפה טאנין ומבנה. ארומטים בולטים של פטל בשלים ושזיף עשיר מובילים לטעמים מפתים של אדמה, הל חריף ופירות כהים. חלק ורך על החיך, זה אדום מפתה יש גימור בהיר כי מתחנן לגימה נוספת של יין זה מובנה היטב. התאם את הטמפרנילו של דוניגן הילס עם מנת פאייה מסורתית המושרה בזעפרן, מולים, שרימפס וצ ' וריסו.