קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות8
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אמפנדות בקר אפויות

אמפנדות בקר אפויות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז נסו אמפנדות בקר אפויות. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 104 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 60 סנט למנה מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. גשו לסופר וקנו כמון הקרקע, שן שום, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו אמפנדות בקר אפויות, אמפנדות בקר אפויות (קלות), ו אמפנדות בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב תחילה 10 מרכיבים בסיר. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. מנמיכים את האש; מבשלים 8 דקות או עד לסיום תפוח האדמה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מסירים מהאש. מגניב.
3
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
4
מכניסים 2 ניירות אפייה לתנור למשך כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
מסננים את תערובת הבשר במסננת מעל קערה. מחק נוזלים. דק קוצצים תערובת בשר עם סכין, או מקום במעבד מזון, ואת הדופק 2 פעמים או עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
שלב עמילן תירס ומים, תוך ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
7
עבודה עם עטיפה וון טון אחד בכל פעם (לכסות את עטיפות טון וון הנותרים עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש), כף 1 כף תערובת בשר למרכז של כל עטיפה. מרטיבים את שולי כל עטיפה בתערובת עמילן התירס. קירב 2 פינות מנוגדות. צובטים את הנקודות לאיטום ויוצרים משולש.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מניחים עטיפה מלאה על רשת. חזור על ההליך עם תערובת הבקר שנותרה, עטיפות טון וון ותערובת עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
מוציאים את ניירות האפייה מהתנור; מצפים ניירות אפייה בתרסיס בישול. מסדרים את האמפנדות בשכבה אחת על ניירות אפייה. מצפים את האמפנדות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
10
אופים בחום של 400 במשך 8 דקות או עד להזהבה, הופכים פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
11
מקשטים בכוסברה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

טמפרניו, אלברינו וגרנאש הם אפשרויות נהדרות עבור ספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. אתה יכול לנסות בודגאס 1808 אבאר קריאנזה טמפרנילו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
בודגאס 1808 אבאר קריאנזה טמפרניו
בודגאס 1808 אבאר קריאנזה טמפרניו
קציר 2018 מאשר את הציפיות לדמות פירותית עוצמתית באף אך גם בפה. יש לו צבע אדום דובדבן עז, קומפקטי מאוד. פירות אדומים (דובדבן, אוכמניות ואוכמניות) ניחוחות עזים. בפה הוא צפוף, בשרני, טרי מאוד עם טאנינים באיכות גבוהה. משתההגימור, עם זיכרונות פירות.