לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז נסו אמפנדות שעועית שחורה פיקנטית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 201 קלוריות. מתאים ל-40 ומחירו 53 סנט למנה מנות. אם יש לכם בצל ירוק, אבקת צ'ילי, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 18 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו אמפנדות שעועית שחורה פיקנטית, בננה-שעועית שחורה אמפה, ו טורקיה ואמפנדות שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפשירו את יריעות המאפה בטמפרטורת החדר למשך 40 דקות או עד שהם קלים לטיפול.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או מרססים בתרסיס לבישול ירקות. מערבבים את הביצה והמים במזלג בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מוסיפים את הפלפל האדום הקצוץ, הבצל הירוק והשום. מבשלים עד שהם רכים. מערבבים למחבת את רוטב העגבניות, הכמון, אבקת הצ ' ילי והפלפל האדום הכתוש. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הגבינה, 1 כוס השעועית והכוסברה.
ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום.
יין מלא אופי והוא גם חזק ואלגנטי. ניחוחות פרחוניים עדינים על רקע של פירות בשלים מאוד, אלון וכמהין. הטאנינים שלו הם בעלי מבנה פירותי ובשרני המתפתח לנגיעות קטיפתיות של עשן ותבלינים שנרכשו במהלך ההזדקנות.אידיאלי עם בשר, פאייה, ומושלם עם גבינות שמנת.
A wine full of character and is both powerful and elegant. Delicate floral aromas over a background of very ripe fruit, oak and truffles. Its tannins have a fruity, meaty structure that evolves into velvety touches of smoke and spices acquired during aging.Ideal with meat, paella, and perfect with creamy cheeses.