קושימומחה
מוכן ב54 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

אמפנדס מונצואלה

אמפנדס מונצואלה
אמפנדס מוונצואלה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 860 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 54 דקות. אם יש לכם אורגנו, קמח תירס מבושל מראש, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו Empanadas הודו ופירה תפוחי אדמה-Empanadas De Pavo, אמפנדס דה פיאן (אמפנדס מלא בוטנים ותפוחי אדמה), ו Empanadas De Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבשר, עלי דפנה, 1 כף מלח ומים כדי לכסות בסיר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית לרתיחה, לכסות ולבשל עד הבשר כמעט מתפרק, על 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
מיםמים
בקרבקר
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להעביר את הבשר לקערה ולגרוס עם מזלג; מגניב. שמור את המרק.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבצל, פלפל, שום ושאלו; מבשלים עד הבצל שקוף, כ 3 דקות. מערבבים בצל ירוק, פפריקה, sazon completa, אורגנו, כמון ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
Sazon CompletaSazon Completa
פלפלפלפל
בצל ירוקבצל ירוק
אורגנואורגנו
פפריקהפפריקה
שאלותשאלות
שוםשום
פלפלפלפל
כמוןכמון
בצלבצל
5
מוסיפים את הבשר ואת 1 כוס מרק שמורות ומבשלים על אש בינונית עד עבה, על 10 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
בקרבקר
מלחמלח
1
מערבבים 3 1/2 כוסות מים חמים, סוכר, שמן צמחי, חמאה ומלח בקערה בינונית עד שהחמאה נמס. מערבבים בקמח תירס וקמח עד הבצק הרך נוצר, ואז ללוש על משטח נקי עד הבצק מגיע יחד. צורה לתוך 12 כדורים, באמצעות על 1/2 כוס בצק עבור כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
אחד בכל פעם, מפזרים כל כדור בצק במים, מניחים בין שתי חתיכות של גלישת פלסטיק כבדה משומנת קלות (שקית resealable לחתוך עובד היטב) ולהתגלגל למעגל 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
הסר את הסדין העליון של פלסטיק ומניח 2 עד 3 כפות מילוי במרכז הבצק. השתמש בחלק התחתון של
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
פלסטיק לקפל את הבצק לשניים על המילוי ולחץ לאטום. חתוך לצורת חצי ירח עם סכין או לחץ למטה עם הקצה העגול של קערה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
5
הסירו את הפלסטיק והניחו את האמפנדה על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
חום 1 אינץ ' של שמן צמחי במחבת גדולה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 365 מעלות F. מטגנים את empanadas בקבוצות עד הזהב, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
8
העברה לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת; להתחמם בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
מערבבים את הכוסברה, שמן זית, אבוקדו, פלפל חריף, בצל ירוק, חומץ ושום בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שמן זיתשמן זית
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
בצל ירוקבצל ירוק
אבוקדואבוקדו
חומץחומץ
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
מוסיפים 1 כפית מלח ו 2 כפיות פלפל ומחית עד חלקה. דק את הרוטב עם עד 1/4 כוס מים ומגישים עם אמפנדס.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
רוטברוטב
מיםמים
מלחמלח
3
צילום: קייט מאתיס

מרכיבים

1( חצילים)אבוקדו, חצוי, זרע קלוףאבוקדו, חצוי, זרע קלוף43 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה (עלים וגבעולים)כוסברה (עלים וגבעולים)8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח תירס מבושל מראש (כגון p. A. n. brand)קמח תירס מבושל מראש (כגון p. A. n. brand)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, מרוסקשום, מרוסק2ציפורןשום, טחוןשום, טחון0פלפל ירוק, חתוך לקוביותפלפל ירוק, חתוך לקוביות0פלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ0(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות0(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש2(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טחון טריפלפל טחון טרי680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר בקר צלוי, לחתוך 4 חתיכות, גזוזבשר בקר צלוי, לחתוך 4 חתיכות, גזוז1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(צינור גדול)(צינור גדול)2(יכול להיות או להרחיק)sazon completta (תערובת תיבול ספרדית, נמצא במעבר התבלינים)sazon completta (תערובת תיבול ספרדית, נמצא במעבר התבלינים)1בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ1שאלוט, חתוכה לקוביותשאלוט, חתוכה לקוביות3(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)שמן צמחי, ועוד עבור משומן וטיגוןשמן צמחי, ועוד עבור משומן וטיגון4(יכול להיות או להרחיק)חומץ לבןחומץ לבן