אמפנדס עוף
אמפנדס עוף יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מים, קרום עוגה, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה טוב. נסו אמפנדס דה פיאן (אמפנדס מלא בוטנים ותפוחי אדמה), Empanadas De Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas), ו Empanadas הודו ופירה תפוחי אדמה-Empanadas De Pavo (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
משמנים קלות תבנית אפייה. בקערה גדולה, לשלב את העוף ואת המרכיבים הבאים 7. Unroll 1 piecrust על משטח מקומח קלות.
חותכים את סיבובים, באמצעות חותך עוגיות 3 אינץ'. Re-רול בצק לפי הצורך. חזור על הנוהל עם הנותרים piecrusts, מה שהופך 12 עד 15 מעגלים בסך הכל. סדר 1 עגול על משטח נקי, שטוח. מברשת קלה את הקצוות של הקרום עם מים.
מניחים 1 כפית גדושה של תערובת עוף במרכז הסיבוב. מקפלים את הבצק על המילוי, לחיצה על הקצוות עם מזלג לאטום. חזור עם הסיבובים הנותרים ותערובת עוף. (עד לנקודה זו, המתכון יכול להתבצע קדימה קפוא עד 1 חודש). מסדרים אמפנדס על תבנית האפייה המוכנה.