המתכון שוקולד-Bananan Empanadas יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 2 שעות ו -40 דקות. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 17%. נסו Bananan Empanadas, Ampanadas Bananan של Ninfa, ו בננה-שעועית שחורה Empañadas (מתכונים דומים).
הוראות
1
מועכים את הבננות, הסוכר והקינמון יחד בקערת ערבוב עד שמנת, אבל לא חלקה לחלוטין אתה עדיין צריך חתיכות של חתיכות בננה. כפית כף נדיבה של מילוי הבננה על מעגלי מאפה אמפנדה ולתקוע חתיכת שוקולד על גבי. טופס ואופים את empanadas כפי שמכוון במתכון. אבק עם ממתקים סוכר ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
שוקולד
קינמון
בננה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
תנור
2
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, מאסה קרינה, אבקת אפייה, ומלח. מערבבים בחמאה המומסת. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס 3/4 כוס מים, עובד אותו עם הידיים לשלב; הבצק צריך להיות קל להתמודד ולא דביק. יוצרים את הבצק לכדור, עוטפים אותו בפלסטיק, ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
(תערובת תירס מסה)
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
מים
מלח
עוטף
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
קמח קלות מערוך שלך ואת הדלפק. מחלקים את הבצק ב 1/2 כך שיהיה קל יותר לעבוד עם לגלגל אותו עד עובי 1/8 אינץ'. באמצעות עוגייה 4 אינץ ' או חותך ביסקוויט, לגזור 10 עיגולים של בצק; לחזור עם 1 אחרים/
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים
עוגיות
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
4
כפית 2 כפות נדיבות של מילוי למרכז של כל מעגל מאפה, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
5
מברשת את הקצוות עם לשטוף את הביצה ולאחר מכן לקפל את הבצק על 1/2 כדי לצרף את המילוי וליצור חצי מעגל. בחוזקה לאטום את הקצוות על ידי crimping עם הקוצים של מזלג. להירגע לפחות 30 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ביצה
6
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מניחים את אמפנדס על תבנית אפייה בחמאה ומברישים את צמרות עם שטיפת ביצים נוספת. בעזרת מזלג, תדקור כמה חורים בחלק העליון של האמפנדס כדי שהאדים יברחו.