המתכון Apple Empanadas עם קרם מאפה שקדים יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 3 שעות אם יש לכם ממרח שקדים, סוכר חום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרם מאפה שקדים, עוגת בצק עלים ממולאת בקרם שקדים, ו אמפנדס מאפה עוף ושעועית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
במחבת גדולה, להמס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את התפוחים ואת הטחון עד מעט מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
4
מוסיף את הסוכר החום, קינמון ומלח ולזרוק. המשך לבשל את התפוחים, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים להישבר בקלות כאשר נלחץ עם מזלג, 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קינמון
תפוח
מלח
5
להסיר מהחום ולרסק אותם עם מזלג בזמן שהם עדיין חמים, זה צריך להיראות כמו רסק תפוחים עבה. אפשר לתפוחים להתקרר לטמפרטורת החדר. לאחר התקרר, מקפלים 1/4 כוס של קרם מאפה שקדים לתוך תפוחים מקורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
רסק תפוחים
שקדים
תפוח
6
על משטח עבודה מקומח, להוציא את יריעות בצק עלים. באמצעות גדול (4 1/2 אינץ') חותך ביסקוויט עגול (או חותך עוגיות) לחתוך 4 עיגולים גדולים לסדין, 8 כולם יחד.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
ביסקוויטים
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
7
במחצית התחתונה של כל אחד מהסיבובים, כף 2 כפות ערמות של תערובת התפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
8
מברשת את הקצוות של כל מעגל עם קצת ביצה לשטוף. מקפלים את הבצק מאפה על המילוי, לאטום את הקצוות עם האצבעות שלך ולאחר מכן crimp אותם עם הקוצים של מזלג. חזור עם בצק מאפה הנותרים ומילוי. כאשר כל העוגות מורכבות, לפרוק כל אחד עם 2 חריצים קטנים, באמצעות סכין קילוף, על גבי כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
סכין
9
מברשת כל אחד עם שאר לשטוף את הביצה ומפזרים סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
ביצה
10
מעבירים את האמפנדות לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
אופים את העוגות עד שהם נפחו והם זהובים חום, כ 20 דקות. כאשר העוגות יוצאות מהתנור, כפית יותר של קרם מאפה שקדים עליהם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
שקדים
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
בסיר גדול, כבד תחתית, לשלב את כל החלב, סוכר, ממרח שקדים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדים
חלב מלא
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
להקציף מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
14
בקערת ערבוב קטנה, לשלב את חלמונים ביצה קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
15
להקציף עד בשילוב ואת התערובת היא שמנת ועבה.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
16
הסר את תערובת החלב מהחום ולהוסיף לאט 1/4 כוס של נוזל החלב לביצים, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
17
מוסיפים את תערובת הביצה עכשיו מחוסמת בחזרה לסיר עם שאר החלב ומחזירים את החלב לרתיחה במשך 3 דקות, מטילים כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
18
הסר את הסיר מהחום ומערבבים בחמאה, 1 כף בכל פעם, לטאטא עד שהוא משולב באופן מלא. אם תרצה, מסננים את הקרם מאפה דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
מסננת
19
יוצקים את התערובת לתוך קערה להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
20
מניחים עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. אפשר את הקרם להתקרר לחלוטין במקרר עד קר ולהגדיר, לפחות 2 שעות.