קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

אמרטי טירמיסו

אמרטי טירמיסו
Amaretti Tiramisu עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא מסקרפונה, סוכר, קפה חזק מאוד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. מתכונים דומים: Amaretti Morbidi (עוגיות אמרטי רכות), Amaretti Fritters (amaretti Fritti), ו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום.

הוראות

1
היכו יחד חלמונים ו 2 כפות סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד עבה וחיוור, על 2 דקות. הכה בmascarpone עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לנצח את הלבנים עם מלח בקערה גדולה אחרת עם מקצף נקי עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להוסיף 3 כפות הנותרים סוכר, קצת בכל פעם, מכות, ואז להמשיך להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מקציפים קרם בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. בעדינות אבל ביסודיות לקפל קרם לתוך תערובת מסקרפונה, ולאחר מכן לקפל תערובת ללבנים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים אספרסו לתוך קערה רדודה. לטבול חצי של amaretti (15 עד 2
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
באספרסו במשך כ -20 שניות, הופך למעייל שני הצדדים ומאפשר לטפטף עודף. מסדרים שכבה 1 בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
מורחים חצי תערובת mascarpone באופן שווה על amaretti. הפוך שכבה נוספת באותו אופן עם שאר amaretti (טבול אספרסו) ותערובת mascarpone. תרגע לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1
* הביצים במתכון זה אינן מבושלות.* טירמיסו יכול להיות מקורר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.