קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

אנולוטי

אנולוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Agnolotti. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 62%. נסו אגנולוטי דלעת, אגנולוטי די זוקה, ו צ'סטנאט אנולוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
2
במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים חמאה עד שהקצף שוכך, מוסיפים בצל ומבשלים עד לחום רך וזהוב, כ-7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מחבת מחום ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים ריקוטה, פונטינה, גבינת עיזים, מיורן, פטרוזיליה ואגוז מוסקט ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מרז ' ורםמרז ' ורם
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מוסקטמוסקט
5
כדי ליצור agnolotti, לחתוך 3 רצועות אינץ ' של פסטה לאורכו ולמקם 1 כף גבינה מילוי 3 סנטימטרים זה מזה. מקפלים העליון של פסטה עד למטה וצביטה סגורה. לחץ על הבצק שטוח בין גושי מילוי. באמצעות חותך מאפה, לחתוך חצי ירחים באמצעות חלק מקופל כמו צד שטוח של הירח. המשיכו עד לסיום הפסטה והמילוי.
מרכיבים שתצטרך
אנולוטיאנולוטי
גבינהגבינה
בצקבצק
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
6
כאשר כל agnolotti הם סיימו, טיפה לתוך מים רותחים וחום נמוך יותר. מבשלים גבוה מבשלים עד מכרז. בינתיים, להמיס חמאה עם פטריות במחבת 12 עד 14 אינץ ' סאוט.
מרכיבים שתצטרך
אנולוטיאנולוטי
פטריותפטריות
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
לנקז agnolotti והמקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אנולוטיאנולוטי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מפזרים פרמזן וזורקים מעל חום בינוני למעיל.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
9
מגישים באופן מיידי.
10
הפוך תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים, שמן וכל טעם אחר שתבחר. באמצעות מזלג, להכות יחד את הביצים, שמן וטעמים ולהתחיל לשלב את הקמח מתחיל עם השפה הפנימית של הבאר. כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר 1/2 מהקמח משולב. התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים בעיקר. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שמאל על חתיכות פריך. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. הערה: אין לדלג על חלק לישה או מנוחה של מתכון זה, הם חיוניים עבור פסטה קלה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
ביצהביצה
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך