אנטיפסטו-בגטים ממולאים
, המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 78 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו בזיליקום, תרד התינוק, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו חזה עוף ממולא אנטיפסטו, ירקות אנטיפסטו לחם ממולא, ו קציצות אנטיפסטו ממולאות פטה-דלות פחמימות וללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר משלבים את הזיתים, השמן, מיץ הלימון, השום ועשבי התיבול; מכסים ומעבדים עד לקצוץ הזיתים. מניחים בצד 1/3 כוס תערובת זיתים (מקררים את התערובת שנותרה לשימוש אחר).
חותכים את השליש העליון מכל בגט; חלול בזהירות את התחתית והשאיר 1/4 אינץ'. מעטפת (מחק לחם שהוסר או שמור לשימוש אחר).
מורחים תערובת זיתים בתחתית כל כיכר.
מפזרים גבינת פטה. מקפלים פרוסות סלמי לשניים ומניחים מעל גבינה. למעלה עם תרד, פלפלים אדומים ארטישוקים, לחיצה למטה לפי הצורך. החלף צמרות לחם. עוטפים כיכרות בחוזקה בנייר כסף. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות או למשך הלילה.
מגישים קר, או מניחים כיכרות עטופות בנייר כסף על תבנית עם נייר אפייה ואופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד לחימום.
חותכים לפרוסות; מאובטח עם קיסם.