אנטיפסטו קלצונה
אנטיפסטו קלצונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 42 דקות. גשו לסופר וקנו סלמי, בצק פיצה, גבינת פרובולון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בבצק הפיצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פיצה קינוח בגריל כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 16 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו אנטיפסטו קלצונה, אסקרול קלצונה: קלצונה די ריקוטן א אסקרולה, ו סלט קוסקוס אנטיפסטו עם ויניגרט עגבניות בתוספת שיפודי אנטיפסטו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 13 אינץ 'בעובי של כ -1 / 4 אינץ'.
מעבירים את הבצק לתבנית אפייה כבדה מאובקת בקמח תירס.
בקערה בינונית שלבו את הגבינות, הסלמי, הפלפלים, הזיתים ו 1/4 כוס שמן זית.
שים את תערובת הגבינה בצד 1 של הבצק משאיר גבול 1 אינץ'. בעזרת מברשת מאפה מברישים קלות את שולי הבצק בביצה הטרופה. מקפלים את הצד הלא ממולא של הבצק מעל המלית ובעזרת שיני המזלג לוחצים יחד את שולי הבצק לאיטום.
מזלפים שמן זית. בעזרת סכין קילוף חותכים חריץ רחב בגודל 1/2 אינץ ' בשכבה העליונה של הבצק.
אופים עד להזהבה, בערך 20 עד 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר למשך 5 דקות.
חותכים את הקלצונה לפרוסות ומגישים עם רוטב מרינדה חם, אם רוצים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאזה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאזה אמה קיאנטי קלאסיקו ד. או. סי. ג ' י הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים לדובדבנים. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגיל 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם עז עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה ומינרליות, הוא מושלם להתאמה עם פסטה ונקניקים.