קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

אנטיפסטי בייבי ארטישוק

אנטיפסטי בייבי ארטישוק
אם יש לך מרק עוף, עלי דפנה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בייבי ירקות Antipasto, ארטישוק Antipasto: Carciofata, ו ארטישוק, זית, ופלפל קלוי אנטיפסטו.

הוראות

1
שים מרק, 2 כוסות מים, 2 כפית. מלח, עלי דפנה, חצי מזרעי הקורנית, השום, וגרגירי פלפל בסיר גדול. חצי 1 של לימונים, לסחוט מיץ משני החצאים לתוך סיר, לרדת קליפות juiced.
מרכיבים שתצטרך
2
עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, הצמד את העלים החיצוניים (כמחצית ממנו; להיות אכזרי) עד הליבה צהבהב. לקצץ 1/2 ב. מנקודות עלה ו לקצץ נובעים כ 1/2 ב. ירידה לתוך תערובת מרק.
מרכיבים שתצטרך
3
להביא ארטישוקים בתערובת מרק כמעט לרתיחה. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, עד העלים רכים כאשר פירסינג עם סכין חדה, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, מכוסה; ואז להירגע בן לילה עד 3 ימים.
5
בואו ארטישוק לבוא לטמפרטורת החדר (על 1 שעה).
מרכיבים שתצטרך
6
מסננים ארטישוק, לחתוך אותם חצי לאורכו, ולהסיר זרעי טימין מבושלים. מחלקים ארטישוק כדורי מוצרלה בין צלחות הגשה, טפטוף עם שמן זית, ומפזרים מלח ופלפל. עם zester או מטוס מיקרו, לגרוס על 1 כפית. גרידה מלימון שנותר ולפזר על צלחות יחד עם זרזי קורנית הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
ZesterZester
7
מגישים עם איולי אגוז אורן פלפל אדום ולחם פריך.
מרכיבים שתצטרך

ציוד