אני לא יודע
אני לא יודע נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל, ירקות, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 92%. מתכונים דומים: .
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה בינונית, מערבבים יחד את הירקות המעורבים ומרק פטריות. תניח בצד.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום בינוני עד מכרז, על 5 דקות.
בינתיים, להתפורר בשר טחון למחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מבשלים עד להשחמה שווה, ערבוב לשבור גושים גדולים.
מסננים שומן עודף מן הבשר ומניחים בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
יוצקים את תערובת הירקות על הבשר, ולאחר מכן מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה על הירקות. מתבלים במלח ופלפל.
אופים שנחשפו במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד גבינה מותכת ואת המנה מחומם דרך תוסס.