אננס בזיגוג רום, מנגו, קבב עוף
אננס בזיגוג רום, מנגו, קבב עוף נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל חריף, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, מנגו-צלעות חזיר מזוגגות עם ריבת אננס, ו קבב אננס עוף (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר בינוני; להביא לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 5 דקות.
מערבבים חומץ קורנפלור בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בכוסברה וקליפה.
חוט 5 קוביות עוף, 3 קוביות מנגו, ו 3 קוביות אננס לסירוגין על כל שיפודים 6 (12 אינץ').
קבב מברשת עם שמן; מפזרים מלח.
מקום קבב על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; לבשל במשך 4 דקות. הפוך קבב; מברשת עם חצי זיגוג. לבשל 4 דקות. הפוך קבב; מברשת עם זיגוג נשאר. לבשל 2 דקות, פונה פעם אחת.