אננס-קוקוס Upsidedown עוגה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת Upsidedown אננס קוקוס. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. אם יש לך קוקוס, בננה, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Upsidedown אגוזי לוז בננה עוגה, קרמל-אגוז Upsidedown עוגת בננה, ו עוגת קוקוס ואננס (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים אננס במסננת על סיר קטן, הזמנת מיץ.
חותכים 6 פרוסות אננס במחצית לרוחב; שמור שאריות פרוסות אורן תפוח לשימוש נוסף. מעיל מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם ספריי בישול. החלק התחתון של מחבת עם 1 כף חמאה מומסת; מפזרים סוכר חום. סדר אורן תפוח, דיבר כמו, על גבי סוכר חום, עובד ממרכז מחבת לקצה. מסדרים דובדבנים בין פרוסות אננס.
מפזרים באופן שווה עם קוקוס, ולהניח בצד.
להביא מיץ אננס לרתיחה; לבשל 3 דקות או עד מופחת 1/3 כוס.
מערבבים חמאה רכה וסוכר בקערה גדולה, מכים במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב היטב.
מערבבים היטב קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה; מערבבים היטב.
מערבבים בננה, חלב, ווניל בקערה אחרת.
מוסיפים מרכיבים יבשים לתערובת החמאה, לסירוגין עם תערובת בננה, מתחילים ומסתיימים במרכיבים יבשים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך עוגה על צלחת הגשה. נקב חורים בעוגה עם מפרט עץ; טפטוף איטי עם מיץ אננס מופחת.
חותכים לפרוסות, ומגישים חמים.