המתכון ברוקולי רביולי עם Parmigiano ופיסטוקים 2 יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה 1174 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם ברוקולי rabe, ציר עוף, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו רביולי מחבת עם מתכון ברוקולי Rabe, ברווז חמישה תבלינים עם רביולי דלורית וברוקולי רביולי, ו סלט קישואים מגולחים עם פרמזן ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור המילוי: להביא סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה מעל חום בינוני. מניחים קערה של מי קרח מלוחים היטב על הדלפק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את האספסוף ברוקולי ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
3
הסר את רב הברוקולי מן המים הרותחים ולצלול אותו מיד לתוך מי הקרח המלוחים. שמור את המים הרותחים כדי לבשל את הפסטה. לאחר rabe ברוקולי התקרר, להסיר אותו ממי הקרח ולסחוט כל עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
קוצצים דק את רב הברוקולי (מעבד המזון עובד ממש טוב כאן) ומכניסים אותו לקערת ערבוב גדולה.
עבור הפסטה: הגדר את רולר הפסטה על ההגדרה הרחבה ביותר (#1). התחל עם חצי בצק הפסטה; לשמור על החצי השני מכוסה עד מוכן לשימוש. באמצעות הידיים, לשטח את הבצק ככל שאתה יכול כדי להקל על זה עובר רולר הפסטה. להעביר את הבצק דרך הגליל, פעמיים לאבק אותו בין לחמניות אם זה מרגיש דביק. מקפלים את הבצק לשלישים והופכים אותו 90 מעלות (רבע סיבוב) ומריצים אותו במכונת הפסטה 2 עד 3 פעמים. הזז את הגליל להגדרה הבאה (#
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
8
ותריץ את הפסטה. אבק קל עם קמח אם הבצק מרגיש דביק. המשך להעביר את הבצק דרך המכונה תוך צמצום הפתיחה (או הזזת ההגדרה למספר הגדול הבא) בין כל גליל. עצור כאשר אתה מגיע לרזון הנכון, זה יהיה בדרך כלל סביב מספר 5 או 6 על החוגה, אבל כל מכונה שונה, תצטרך להיות השופט של עובי הפסטה שלך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
1
מניחים את הבצק על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2
מברשת את החצי התחתון של הבצק (החלק הקרוב ביותר אליך) בקלילות עם מים. זה הדבק שיחזיק את הרביולי ביחד. השתמש בדבק במשורה, אם אתה משתמש יותר מדי הפסטה תחליק ולא מקל. כדורי צינור 1 אינץ 'של מילוי על הפסטה כי כבר מוברש עם מים, משאיר על 2 אינץ' בין כל כדור. מקפלים את החצי העליון של הפסטה למטה מעל המילוי כדי לפגוש את הקצה התחתון. שימוש באצבעות המורה שלך, לחטט כל כדור מילוי לאטום את הרביולי נסגר, וכדי לוודא שאין בועות אוויר. באמצעות חותך עגול מחורץ או גלגל מאפה מחורץ או אפילו כוס שתייה, לחתוך כל רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
העברה למגש גיליון עם סולת או פולנטה ושמורה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
1
מוסיפים את החמאה למחבת סאוט גדולה ומביאים לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף 1 כוס של ציר עוף ועונה עם מלח. לנער את המחבת כדי לשלב את החמאה והמניה, ומבשלים עד המניה צמצמה קצת והרוטב נראה קטיפתי והוא עקביות של שמנת כבדה. אם הרוטב מתעבה יותר מדי, להתאים את העקביות עם ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הרביולי לסיר של מים רותחים ומבשלים 3 עד 4 דקות. בזהירות להסיר את רביולי ממי הבישול ולשים אותם מיד לתוך הרוטב. מביאים את הרוטב לרתיחה, רועד לעתים קרובות כדי להיות בטוח כי רביולי לא ' (TM)להיצמד לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מפזרים 1 כוס פרמזן מערבולת לשלב את הגבינה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מעבירים את הרביולי למגש הגשה ומפזרים קצת יותר פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
רביולי
6
מקשטים עם פיסטוקים קצוצים ומגישים. מנג ' יה בנה!
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
7
שים את הקמח על משטח עבודה נקי ויבש. לעשות חור (זה נקרא גם באר) במרכז ערימת הקמח כי הוא כ 8 אינץ ' רחב (גדול יותר הוא בהחלט טוב יותר כאן). לפצח את כל הביצים והחלמון לתוך החור ולהוסיף את שמן זית, מלח ומים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
(צינור גדול)
זנים של פטריות
8
באמצעות מזלג, להכות את הביצים יחד עם שמן זית, מלח ומים. באמצעות המזלג, להתחיל לשלב את הקמח לתוך תערובת הביצה; להיזהר לא לשבור את הצדדים של הבאר או תערובת הביצה יהיה לרוץ על כל הלוח שלך יהיה לך בלגן גדול! כמו כן, אל תדאג לגבי הגושים. כאשר מספיק קמח שולב בתערובת הביצה כי זה לא יהיה לרוץ בכל מקום כאשר הצדדים של הבאר שבורים, להתחיל להשתמש בידיים שלך כדי באמת לקבל הכל משולב היטב. אם התערובת היא הדוקה ויבשה, להרטיב את הידיים ולהתחיל ללוש עם ידיים רטובות. כאשר התערובת באמת באה יחד לתערובת הומוגנית, אז אתה יכול להתחיל ללוש.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
(צינור גדול)
9
כאשר לישה חשוב מאוד לשים את משקל הגוף שלך לתוכו, לקבל על גבי הבצק באמת למתוח אותו ולא לקרוע את הבצק. באמצעות העקבים של כפות הידיים, לגלגל את הבצק כדי ליצור בצק smooooth מאוד, גמיש. כאשר נעשה, הבצק צריך להיראות חלק מאוד ולהרגיש כמעט קטיפתי. לישה תימשך בדרך כלל מ-8 עד 10 דקות ללוש מנוסה ו-10 עד 15 ללוש חסר ניסיון. שים את משקל הגוף שלך לתוכו, אתה צריך ללוש! כאן נוצר המרקם המושלם והקשוח של הפסטה שלכם. כנס לשם ותהנה!
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
10
כאשר הפסטה כבר ללוש את העקביות המושלמת, לעטוף אותו פלסטיק ולתת לנוח לפחות 1 שעה. אם השימוש באופן מיידי לא לקרר.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.