קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

אנצ'ו - שפשף תאו Tenderloin עם רוטב כוסברה חריף

אנצ'ו - שפשף תאו Tenderloin עם רוטב כוסברה חריף
אנצ'ו שפשף Tenderloin ביזון עם רוטב כוסברה חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 596 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חומץ יין, עלי כוסברה וגבעולים, אורגנו מקסיקני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: Southwestern Spice - שפשף תאו Tenderloin, אנצ'ו צ' ילי-אספרסו שפשף בשר חזיר Tenderloin, ו אנצ'ו - שפשף חזה הודו עם כוסברה-Habanero תפוחי אדמה Gratin.

הוראות

1
מערבבים סוכר, 1 כף מלח כשר, 1 כפית פלפל שחור טחון טרי, אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו וכוסברה בקערה קטנה ומערבבים עם אצבעות עד הומוגנית. לשפשף באופן שווה על פני כל פני השטח של פילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
להעביר מתלה תיל, לקרר, ולתת לנוח לפחות 45 דקות ועד לילה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
3
בינתיים, לשלב כוסברה, שום, פתיתי פלפל אדומים, חומץ, ושמן זית בקערה של מעבד מזון או בלנדר. תהליך עד רוטב מחוספס נוצר, על 20 שניות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
כאשר מוכן לבשל, להתאים מתלה תנור למצב מרכז מחממים תנור ל 135°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
שמן חום ברזל יצוק גדול או מחבת נירוסטה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף פילה ומבשל, מפנה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, על 4 דקות.
7
מעבירים פילה למתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת ולהעביר לתנור. צלוי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז הקופות 52° עבור בינוני נדיר או135 עבור בינוני, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מהתנור ולתת לנוח 5 דקות לפני גילוף ומגישה עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן