אנצ'ילדות אורז ושעועית
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם גבינה, תיבול cajun, טורטיות קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית מתכונים דומים: שעועית שחורה ואנצ'ילדות אורז, שעועית שחורה ואנצ'ילדה אורז עם רוטב אנצ' ילדה תוצרת בית, ו אנצ'ילדות שעועית.
הוראות
מחממים את האורז בעקבות הוראות האריזה, ואז מערבבים את התיבול Cajun ואת רוב בצל האביב.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מורחים את הטורטיות עם שעועית מטוגנת, ואז למעלה עם אורז.
מורחים חצי סלסה על בסיס צלחת אפייה.
מגלגלים את העטיפות, מסדרים על גבי הסלסה, מנקדים מעל מחצית היוגורט ומפזרים על הגבינה. מבשלים 30 דקות עד מוזהב מבעבע.
מגישים מפוזר עם שאר בצל האביב, עם יוגורט וסלסה הנותרים בצד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
אנצ ' ילדן בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.