אנצ'ילדות בקר אני
אנצ'ילדות בקר אני ללא גלוטן ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. 92 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו שמנת, אבקת צ'ילי, רוטב עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מדהימה. נסו אנצ'ילדות בקר, אנצ'ילדות בקר אול?, ו אנצ'ילדות בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבשיל קדירה גדול.
במחבת על אש בינונית הקפיצו בצל עד כמעט שקוף. מערבבים פנימה פלפלי בקר, שום וצ ' ילי וממשיכים לבשל עד שהבשר כבר לא ורוד.
יוצקים פנימה את רוטב העגבניות ואבקת הצ ' ילי.
כף מעט מתערובת הבשר לטורטיית תירס והוסף כמויות קטנות של סלסה, גבינת צ ' דר וזיתים. מקפלים את הטורטייה ומניחים בכלי הקדרה המוכן. חזור על הפעולה עבור הטורטיות שנותרו באמצעות כל תערובת הבשר. שמרו 1/2 כוס גבינת צ ' דר לציפוי.
יוצקים את החצי השני של רוטב העגבניות והשמנת החמוצה על כל הטורטיות. למעלה עם בצל ירוק ו 1/2 כוס גבינת צ ' דר שמורה.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חם ומבעבע.