לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אנצ'ילדות בקר עם רוטב אדום חריף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 372 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו כמון הקרקע, בצל, סלסה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: אנצ'ילדות בקר עם רוטב אדום חריף, אנצ'ילדות בקר וגבינה עם רוטב אדום ביתי, ו אנצ'ילדות אדומות עם בשר בקר.
הוראות
1
להכנת הרוטב האדום החריף, מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים 1/2 כוס בצל עד שהבצל מתרכך, 3 עד 4 דקות. מערבבים פנימה 4 כפיות שום, ומבשלים ומערבבים עד שהם ריחניים, עוד 3 עד 5 דקות, מתבוננים בזהירות כדי להימנע משריפת השום. מערבבים פנימה את האורגנו, 3 1/2 כפיות אבקת צ ' ילי, בזיליקום, מלח ופלפל שחור, 1 כפית כמון, הכוסברה המיובשת, סלסה, רוטב עגבניות, רסק עגבניות ומרק עוף עד שהרוטב מתאחד בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כוסברה מיובשת
מרק עוף
אבקת צ ' ילי
רסק עגבניות
רוטב עגבניות
שמן זית
רוטב
אורגנו
שום
באזיל!
כמון
בצל
סלסה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מביאים את הרוטב לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ -30 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהטעמים מתערבבים והרוטב מסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
3
בזמן שהרוטב האדום החריף רותח, מבשלים ומערבבים את הבקר הטחון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהבשר משחים באופן אחיד. שוברים את הבשר לפירורים בזמן שהוא מתבשל, ומסננים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
רוטב אדום
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מערבבים פנימה 3/4 כוס בצל, 1 כף שום, 1/2 כפית אבקת צ ' ילי ו -1 / 2 כפית כמון לבשר, ומבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך ותערובת הבשר ריחנית עם תבלינים, 5 עד 10 דקות נוספות. מערבבים פנימה את רוטב האנצ ' ילדה ומרק הבקר; מבשלים עוד 5 דקות. מערבבים פנימה 1/2 כוס תערובת גבינה מקסיקנית, ומאפשרים לגבינה להימס לרוטב הבשר. מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים את רוטב הבשר למשך 30 דקות נוספות להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדה
גבינה
אבקת צ ' ילי
מרק בשר
שום
בצל
תבלינים
כמון
רוטב
בשר
5
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
6
מרססים את שני צידי כל טורטיה בתרסיס בישול, עורמים את הטורטיות עם פיסת נייר אלומיניום בין כל טורטיה ועוטפים את הערימה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
7
מכניסים את הטורטיות לתנור שחומם מראש לחימום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מורחים כ-1/2 כוס מהרוטב האדום החריף על תחתית תבנית האפייה המוכנה. ממלאים כל טורטיה ברוטב הבשר, שומרים כ-1/2 כוס מרוטב הבשר; מגלגלים את הטורטיות לאנצ ' ילדות, ומסדרים בתבנית האפייה, תופרים את הצדדים כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
טורטיה
בשר
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
יוצקים את הרוטב האדום החריף שנותר על האנצ ' ילדות.
אנצ ' ילדה עובדת ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלקום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.