קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

אנצ'ילדות בקר עם רוטב אדום חריף

אנצ'ילדות בקר עם רוטב אדום חריף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אנצ'ילדות בקר עם רוטב אדום חריף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 372 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו כמון הקרקע, בצל, סלסה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: אנצ'ילדות בקר עם רוטב אדום חריף, אנצ'ילדות בקר וגבינה עם רוטב אדום ביתי, ו אנצ'ילדות אדומות עם בשר בקר.

הוראות

1
להכנת הרוטב האדום החריף, מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים 1/2 כוס בצל עד שהבצל מתרכך, 3 עד 4 דקות. מערבבים פנימה 4 כפיות שום, ומבשלים ומערבבים עד שהם ריחניים, עוד 3 עד 5 דקות, מתבוננים בזהירות כדי להימנע משריפת השום. מערבבים פנימה את האורגנו, 3 1/2 כפיות אבקת צ ' ילי, בזיליקום, מלח ופלפל שחור, 1 כפית כמון, הכוסברה המיובשת, סלסה, רוטב עגבניות, רסק עגבניות ומרק עוף עד שהרוטב מתאחד בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כוסברה מיובשתכוסברה מיובשת
מרק עוףמרק עוף
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
שמן זיתשמן זית
רוטברוטב
אורגנואורגנו
שוםשום
באזיל!באזיל!
כמוןכמון
בצלבצל
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מביאים את הרוטב לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ -30 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהטעמים מתערבבים והרוטב מסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
3
בזמן שהרוטב האדום החריף רותח, מבשלים ומערבבים את הבקר הטחון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהבשר משחים באופן אחיד. שוברים את הבשר לפירורים בזמן שהוא מתבשל, ומסננים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
רוטב אדוםרוטב אדום
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים פנימה 3/4 כוס בצל, 1 כף שום, 1/2 כפית אבקת צ ' ילי ו -1 / 2 כפית כמון לבשר, ומבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך ותערובת הבשר ריחנית עם תבלינים, 5 עד 10 דקות נוספות. מערבבים פנימה את רוטב האנצ ' ילדה ומרק הבקר; מבשלים עוד 5 דקות. מערבבים פנימה 1/2 כוס תערובת גבינה מקסיקנית, ומאפשרים לגבינה להימס לרוטב הבשר. מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים את רוטב הבשר למשך 30 דקות נוספות להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
גבינהגבינה
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
מרק בשרמרק בשר
שוםשום
בצלבצל
תבליניםתבלינים
כמוןכמון
רוטברוטב
בשרבשר
5
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
מרססים את שני צידי כל טורטיה בתרסיס בישול, עורמים את הטורטיות עם פיסת נייר אלומיניום בין כל טורטיה ועוטפים את הערימה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
מכניסים את הטורטיות לתנור שחומם מראש לחימום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מורחים כ-1/2 כוס מהרוטב האדום החריף על תחתית תבנית האפייה המוכנה. ממלאים כל טורטיה ברוטב הבשר, שומרים כ-1/2 כוס מרוטב הבשר; מגלגלים את הטורטיות לאנצ ' ילדות, ומסדרים בתבנית האפייה, תופרים את הצדדים כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
טורטיהטורטיה
בשרבשר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
יוצקים את הרוטב האדום החריף שנותר על האנצ ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אדוםרוטב אדום
10
מפזרים את 1/2 כוס תערובת הבשר השמורה, ומעליהם 2 כוסות תערובת הגבינה המקסיקנית הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מקסיקניתגבינה מקסיקנית
בשרבשר
11
אופים עד שתוספת הגבינה מזהיבה והרוטב מבעבע, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מוציאים מהתנור ומפזרים כוסברה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1(יכול להיות או להרחיק)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף11 קילו קישואים,מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)11 קילו קישואים,כוסברה מיובשתכוסברה מיובשת86-inchs(6 אינץ') טורטיות קמח(6 אינץ') טורטיות קמח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתערובת גבינה מקסיקנית גרוסהתערובת גבינה מקסיקנית גרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב אנצ'ילדה אדום מוכןרוטב אנצ'ילדה אדום מוכן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלסה מוכנהסלסה מוכנה0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

אנצ ' ילדה עובדת ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלקום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
בודגה אנילו 006 פינו נואר
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.