אנצ'ילדות גבינת עיזים בסגנון סן אנטוניו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. מתכונים דומים: קישואים קלויים, שעועית שחורה + אנצ'ילדות גבינת עיזים, כריך בסגנון יורה ירקות וגבינת עיזים קלויים, ו ביריה עיזים (תבשיל עזים בסגנון חליסקו).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מורחים 1/2 כוס מרוטב צ ' ילה-עגבניות אדום לתבשיל בינוני ועמוק.
טובלים טורטיות ברוטב עגבניות-צ ' ילי שנותר, לציפוי קל של שני הצדדים. כף כ -2 כפות ממילוי גבינת העיזים על כל טורטיה, מגלגלים. חזור על הפעולה עם שאר הטורטיות.
מסדרים טורטיות מגולגלות בקדרה כך שיתאימו היטב.
יוצקים 1 1/2 כוסות מרוטב העגבניות-צ 'ילי שנותר על האנצ' ילדות, ומעליהם את הגבינה המגוררת.
אופים 20 עד 30 דקות או שהאנצ ' ילדות מחוממות.
מוציאים ומפזרים כוסברה קצוצה, מכסים בשמנת חמוצה ומקשטים בבצל ירוק קצוץ.
הביאו לרתיחה 2 כוסות מים בסיר קטן.
מוסיפים צ ' ילי, מסירים מהאש ומניחים לשבת במשך 30 דקות.
מסירים גבעולים וזרעים, מכניסים למעבד מזון עם 1/4 כוס מנוזל ההשריה ומחית לתערובת אחידה.
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים כמון ואורגנו ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים מחית אנצ ' ו ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים יין, עגבניות וציר ומבשלים 25 עד 20 דקות או עד להסמכה קלה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים גבינת עיזים, שום, פקורינו רומנו ומיץ ליים במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, ומקפלים פנימה את הכוסברה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. מרתפי הטומי של סילבר אוק נהר הרוסי פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר]()
טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר
עמק הנהר הרוסי שלנו משנת 2009 פינו נואר בעל צבע אודם עם הדגשות סגולות ואף מורכב של עלי כותרת של ורדים טריים, לילך, תפוחים מסוכרים, תבליני אפייה מתוקים ורמז למנטה. יש לו התקפה עשירה ורחבה על החיך ותווים של קרמל, חמאה ופירות אדומים בשלים. יין אקספרסיבי זה בעל גימור מאוזן של פירות, תבלינים, חומציות טבעית בהירה וטאנינים עדינים.