אנצ'ילדות ירקות עוף סקיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אנצ'ילדות ירקות עוף רזה. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שומר, קמח תירס, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו אנצ'ילדות עוף סקיני, אנצ'ילדות עוף סקיני, ו אנצ'ילדות עוף סקיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מחממים את שמן הזית למחבת גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני.
מטגנים את הבצל והשום במשך 5 דקות ואז מוסיפים את מרק העוף, קמח תירס, אבקת צ ' ילי, כמון, פפריקה, מלח ופלפל. מערבבים לשלב.
העברת תערובת זו בתוספת קוביות או עגבניות מרוסקות לבלנדר מופעל גבוה. להתמזג עד חלקה.
להעביר רוטב לקערה גדולה ומערבבים 1/4 כוס יוגורט יווני. כפית על 1/2 כוס רוטב לתחתית 9×13 תבנית אפייה. תניח בצד.
מחממים את שמן הזית הנותר לתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני.
מטגנים כרישה או בצל, אספרגוס קצוץ וקישואים במשך כ 5 דקות.
תוסיף את חתיכות העוף המבושלות שלך. כפית עוף וירקות למרכז של כל טורטייה חמה.
מגלגלים ומניחים את צד התפר לתוך תבנית האפייה שלכם. המשיכו למלא ולהתגלגל עד שפן יתמלא. השתמשתי ב-12 למחבת. המשך עם מחבת אחרת אם יש לך שנותר מרכיבים או לשמור לשימוש אחר.
יוצקים רוטב אנצ ' ילדה על טורטיות מגולגלות ומפזרים גבינה מגורדת.
אופים במשך 25-30 דקות עד גבינה מותכת.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.