אנצ'ילדות סרטנים וודו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל אנצ'ילדות סרטן וודו. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 992 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אבקת בצל, תבלין cajun, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו סרטנים חלפיניו גבינה Cornbread עם סרטנים Etouffee, וודו Rootbeer, ו גיליון פאן וודו קערה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור המילוי: צולים את פלפלים צ ' ילה, פלפלים, בצל ועגבניות על הגריל או להבה פתוחה עד חרוך מבחוץ.
מניחים בשקית ניילון או על מגש וקריר במקרר לפחות שעה.
תוציא אותם מהמקרר ותזמין 1 פלפל אדום, 1 בצל אדום ו-1 עגבניות אדומות לרוטב.
הסר את העור ואת הזרעים (אם תרצה) משאר הפלפלים תוך הקפדה מאוד לא לגעת בפנים שלך. אם תשאיר את הזרעים בפנים, האנצ ' ילדות שלך הרבה יותר ספיקיות. עבור אנצ ' ילדות מתונות יותר, תשמיט את habaneros לגמרי. לגרד כל תו שחור את הבצל האדום שלך ואת העור החיצוני (לא אוכל טוב). אחרי זה נעשה, אתה רוצה לערבב את הפלפלים, בצל, עגבניות ופלפלים חמים לקצוץ אותם לחתיכות בגודל ביס.
כאשר הירקות קצוץ, להוסיף בשר זנב הסרטנים שלך וחצי גבינת ג ' ק שלך ומערבבים היטב.
בקערת ערבוב נפרדת, להוסיף את התבלין Cajun, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה ותימין. תערובת תבלינים זה שיצרת הוא תבלין שחור גדול כדי לחסוך כל תוספת שיש לך. לחלק מהתבלינים הקז ' ונים יש יותר מלח מאשר לאחרים, אז תטעם את התערובת שלך. זה צריך להיות הרבה טעם אבל יש איזון נחמד של מלח. אם אתה מוצא שאתה צריך קצת מלח, להוסיף קצת מלח מתובל או עונה-כל; אם מלוח מדי, להוסיף קצת יותר פפריקה, שום ואבקת בצל.
ברגע שיש לך התבלינים שלך מעורבבים יחד, להוסיף חצי ממנו לתערובת סרטן נהרות שלך וטעם.
מוסיפים טיפת שמן זית למחבת חמה על אש בינונית, ואז מוסיפים את החמאה. מיד להוסיף שום שלך בצלצלים; זה יבשל במהירות אז יש את השמנת שלך מוכן ללכת. מבשלים אולי דקה, ערבוב כל הזמן (לא לשרוף), ולאחר מכן להוסיף את השמנת הכבדה שלך. באמצעות מקצף, מערבבים את הרוטב עד שהוא פשוט מתחיל להתבשל. להפחית את החום נמוך ומערבבים כל כמה דקות.
במעבד מזון, מוסיפים את פלפל אדום שמורות, בצל, עגבניות, תבלין Cajun, פפריקה ומלח מתובל. רסק לתוך עקביות חלקה.
מוסיפים את התערובת לשמנת החמה ומערבבים היטב. הפעל את החום עד בינוני ומבשל במשך 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. אל תתנו לרוטב לרתוח מעל. (אפשר לרוטב להתקרר ולאחר מכן לצנן במקרר אם אתה רוצה לעשות את זה מראש.)
להרכיב: מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחממים את שמן הירקות במחבת עמוקה ל 350 מעלות F.
באמצעות זוג מלקחי מתכת, זרוק את טורטיות 2 בכל פעם לתוך השמן החם במשך כ 10 שניות.
הסר מן השמן והנח על צלחת מרופדת במגבות נייר לספוג את השמן. אפשר את הטורטיות להתקרר, אבל לא לצנן אותם. בעוד הם עדיין חמים מעט, להתחיל כפיות במילוי כרבע מהדרך למטה טורטיות ולאחר מכן להתגלגל חזק.
באמצעות מחבת עוגה או צלחת תבשיל עמוק, במקום על 1/2 כוס רוטב שמנת בתחתית המחבת להתפשט באופן שווה.
הוסף כל אנצ ' ילדה זה לצד זה עד המחבת מתמלאת.
יוצקים מספיק רוטב כדי לכסות לחלוטין את החלק העליון.
מוסיפים את שאר גבינת הג ' ק ומניחים בתנור כדי לאפות במשך 30 עד 40 דקות. הגבינה צריכה להיות מבעבעת חמה ורק מתחיל חום.