קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

אנצ'ילדות סרטנים וודו

אנצ'ילדות סרטנים וודו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל אנצ'ילדות סרטן וודו. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 992 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אבקת בצל, תבלין cajun, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו סרטנים חלפיניו גבינה Cornbread עם סרטנים Etouffee, וודו Rootbeer, ו גיליון פאן וודו קערה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור המילוי: צולים את פלפלים צ ' ילה, פלפלים, בצל ועגבניות על הגריל או להבה פתוחה עד חרוך מבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים בשקית ניילון או על מגש וקריר במקרר לפחות שעה.
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
3
תוציא אותם מהמקרר ותזמין 1 פלפל אדום, 1 בצל אדום ו-1 עגבניות אדומות לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
הסר את העור ואת הזרעים (אם תרצה) משאר הפלפלים תוך הקפדה מאוד לא לגעת בפנים שלך. אם תשאיר את הזרעים בפנים, האנצ ' ילדות שלך הרבה יותר ספיקיות. עבור אנצ ' ילדות מתונות יותר, תשמיט את habaneros לגמרי. לגרד כל תו שחור את הבצל האדום שלך ואת העור החיצוני (לא אוכל טוב). אחרי זה נעשה, אתה רוצה לערבב את הפלפלים, בצל, עגבניות ופלפלים חמים לקצוץ אותם לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
כאשר הירקות קצוץ, להוסיף בשר זנב הסרטנים שלך וחצי גבינת ג ' ק שלך ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
סרטן נהרות.סרטן נהרות.
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
בקערת ערבוב נפרדת, להוסיף את התבלין Cajun, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה ותימין. תערובת תבלינים זה שיצרת הוא תבלין שחור גדול כדי לחסוך כל תוספת שיש לך. לחלק מהתבלינים הקז ' ונים יש יותר מלח מאשר לאחרים, אז תטעם את התערובת שלך. זה צריך להיות הרבה טעם אבל יש איזון נחמד של מלח. אם אתה מוצא שאתה צריך קצת מלח, להוסיף קצת מלח מתובל או עונה-כל; אם מלוח מדי, להוסיף קצת יותר פפריקה, שום ואבקת בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
7
ברגע שיש לך התבלינים שלך מעורבבים יחד, להוסיף חצי ממנו לתערובת סרטן נהרות שלך וטעם.
מרכיבים שתצטרך
סרטן נהרות.סרטן נהרות.
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1
מוסיפים טיפת שמן זית למחבת חמה על אש בינונית, ואז מוסיפים את החמאה. מיד להוסיף שום שלך בצלצלים; זה יבשל במהירות אז יש את השמנת שלך מוכן ללכת. מבשלים אולי דקה, ערבוב כל הזמן (לא לשרוף), ולאחר מכן להוסיף את השמנת הכבדה שלך. באמצעות מקצף, מערבבים את הרוטב עד שהוא פשוט מתחיל להתבשל. להפחית את החום נמוך ומערבבים כל כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
במעבד מזון, מוסיפים את פלפל אדום שמורות, בצל, עגבניות, תבלין Cajun, פפריקה ומלח מתובל. רסק לתוך עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את התערובת לשמנת החמה ומערבבים היטב. הפעל את החום עד בינוני ומבשל במשך 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. אל תתנו לרוטב לרתוח מעל. (אפשר לרוטב להתקרר ולאחר מכן לצנן במקרר אם אתה רוצה לעשות את זה מראש.)
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
להרכיב: מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
5
מחממים את שמן הירקות במחבת עמוקה ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
באמצעות זוג מלקחי מתכת, זרוק את טורטיות 2 בכל פעם לתוך השמן החם במשך כ 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הסר מן השמן והנח על צלחת מרופדת במגבות נייר לספוג את השמן. אפשר את הטורטיות להתקרר, אבל לא לצנן אותם. בעוד הם עדיין חמים מעט, להתחיל כפיות במילוי כרבע מהדרך למטה טורטיות ולאחר מכן להתגלגל חזק.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
באמצעות מחבת עוגה או צלחת תבשיל עמוק, במקום על 1/2 כוס רוטב שמנת בתחתית המחבת להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
9
הוסף כל אנצ ' ילדה זה לצד זה עד המחבת מתמלאת.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
יוצקים מספיק רוטב כדי לכסות לחלוטין את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
11
מוסיפים את שאר גבינת הג ' ק ומניחים בתנור כדי לאפות במשך 30 עד 40 דקות. הגבינה צריכה להיות מבעבעת חמה ורק מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
12
בתיאבון!!

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.