אנצ'ילדות עוף וגבינה קלות
אנצ'ילדות עוף וגבינה קלות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 440 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך כוסברה, רוטב טאקו, קרם מרוכז של מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכונים דומים: אנצ'ילדות עוף וגבינה קלות, אנצ'ילדות עוף וגבינה קלות, ו אנצ'ילדות נהדרות עם גבינה ועוף..
הוראות
מחממים את התנור ל 350°f. ספריי 11 x 8 x 2 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי בישול
מערבבים את המרק, שמנת חמוצה, חלב, רוטל ואבקת צ ' ילי במדיום bowl.In קערה גדולה, לשלב תערובת מרק 1 כוס עם עוף 3/4 כוס גבינה.ממלאים אנצ ' ילדות בתערובת העוף.
טפטוף עם רוטב טאקו קטן ואז לגלגל את הטורטיות ולמקם את צד התפר למטה בתבנית אפייה.
יוצקים את תערובת המרק הנותרת ורוטב טאקו על טורטיות ממולאות, ואז מפזרים גבינה נותרת. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
אופים במשך 15 דקות, להסיר רדיד ולהמשיך לאפות עוד 15-20 דקות או עד אנצ ' ילדות חמות מבעבעות. למעלה עם עגבניות וכוסברה אם תרצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.