אנצ'ילדות עוף, תפוחי אדמה וגזר עם רוטב צ'ילה אנצ' ו-Guajillo
אנצ'ילדות עוף, תפוחי אדמה וגזר עם רוטב צ'ילה אנצ' ו-Guajillo עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם רוטב צ'ילה ancho-guajillo, גזר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: בטטה אנצ'ילדות עוף עם רוטב צ' ילה, ארוחת ערב הערב: סלט בטטה עם בצל מקורמל ורוטב Guajillo צ'ילה, ו אנצ'ילדות עוף ברוטב צ' ילה אדום (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 5 מרכיבים להרתיח בסיר גדול. להפחית את החום; להתבשל בעדינות עד עוף מבושל דרך, כ -30 דקות. עוף מגניב במרק 30 דקות, ולאחר מכן להעביר עוף לקערה להתקרר לחלוטין (מרק מילואים לשימוש אחר).
מבשלים גזר בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 6 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר גזר לקערה אחרת.
מוסיפים תפוחי אדמה לאותו סיר ומרתיחים עד מכרז, כ -35 דקות.
ניקוז. תפוחי אדמה מגניב, ואז לקלף לחתוך לקוביות 3/4 אינץ'; להוסיף קערה עם גזר.
מחממים תנור ל 93°. להביא רוטב אנצ 'ו-Guajillo צ' ילה להתבשל בסיר גדול. הפחיתו את החום לנמוך והישארו חמים.
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מניחים 1/2 כוס רוטב צ ' ילה חם בקערה בינונית. לטבול חתיכות עוף לתוך רוטב מעיל, המאפשר עודף לטפטף בחזרה לקערה.
מוסיפים חתיכות עוף למחבת ומטגנים עד מחומם דרך, על 5 דקות לכל צד.
מעבירים עוף לתבנית אפייה מעוטרת ומתחממים בתנור.
יוצקים 1/4 כוס שמן לתוך אותה מחבת; חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוחי אדמה וגזר; sauté עד מחומם דרך, על 6 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תפוחי אדמה וגזר לתבנית אפייה 13x9x2 אינץ'. מתבלים במלח. תתחמם בתנור.
חום 1/2 כוס שמן באותו מחבת על חום בינוני. לטבול במהירות 1 טורטייה לתוך רוטב צ ' ילה חם מעיל, ואז בזהירות להחליק טורטייה לתוך שמן חם (תערובת יהיה להתיז). מבשלים 10 שניות לכל צד. באמצעות מלקחיים, להעביר טורטייה גיליון אפייה; טורטייה לקפל במחצית. תתחמם בתנור. חוזר.
מניחים 2 טורטיות על כל צלחת. למעלה עם קצת רוטב צ ' ילה חם, ואז תפוחי אדמה וגזר.
מפזרים גבינה, בצל פרוס, צנוניות, jalapeños; למעלה עם קרם. סדר 2 עלי חסה לצד.
מניחים עוף על גבי חסה ומגישים.
* שמנת מקסיקנית מתורבתת עם טעם אגוזים מעט ועקביות של שמנת חמוצה דקה.