קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

אנצ'ילדות צמחוניות

אנצ'ילדות צמחוניות
אנצ'ילדות צמחוניות דורשות בערך 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 587 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 101 אוהדים. אם יש לכם אבקת צ'ילה אנצ' ו, מלח כשר, מיץ ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. נסו אנצ'ילדות צמחוניות לאחד, אנצ'ילדות צמחוניות, ו אנצ'ילדות תרד צמחוניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצלים, ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהם רכים ושקופים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום, אבקת צ ' ילה, כמון קאיין, וממשיכים לבשל, תוך ערבוב, עד התבלינים קלויים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
4
מוסיפים 2 כוסות מים, מחית העגבניות ו 1/2 כפית מלח, ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם ומתעבה מעט (הוא צריך להיות רופף ודק יותר מרוטב מרינרה), 15 עד 20 דקות. מניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
למילוי: סוחטים את כל עודפי הלחות מהתרד. הכניסו אותו לקערה גדולה עם שעועית הפינטו, וסחטו בידיים כדי לשלב ולנפץ מעט את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים מחצית מהצ 'דר וגם מג' ק הפלפל, מחצית מהשמנת החמוצה וגם הבצל הירוק ו -1 1/4 כפיות מלח, ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Pepperjackגבינה Pepperjack
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מורחים כ 1/2 כוס מרוטב העגבניות בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
הניחו את הטורטיות על משטח עבודה, ופרשו 1 צד של כל אחת עם כ -1 כפית רוטב עגבניות. שים בערך 1/4 כוס מהמלית באמצע כל טורטיה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מגלגלים כל אחד מהם, ואז מחליקים אותם ב -2 שורות אפילו בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
יוצקים את הרוטב הנותר על גבי הטורטיות המגולגלות, ומפזרים את הגבינות הנותרות. מכסים את תבנית האפייה ברפיון בנייר כסף, ואופים עד שהגבינות נמסות והמילוי חם, כ-30 דקות. לחשוף, ולהמשיך אפיית לחום לחלוטין דרך, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
מקציפים יחד את השמנת החמוצה שנותרה, מיץ הליים וקורט מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מזלפים את התערובת על האנצ ' ילדות האפויות, ומפזרים את הבצל הירוק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'