אם יש לכם גבינת מוצרלה, בצל ירוק, אבקת צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אנצ'ילדות עוף תרד, אנצ'ילדות עוף ותרד, ו אנצ'ילדות עוף ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ירוק ושום בחמאה עד ריחני ורך, כ 2 דקות. מערבבים עוף, תרד, אבקת צ ' ילי, פלפל שחור, ומלח לתערובת הבצל הירוק ומבשלים עד מחומם דרך, על 5 דקות.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.