אנקורג'חנות לחם מחיטה מלאה
אנקורג'קאנטרי חנות לחם מחיטה מלאה עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך דבש, אבקת חלב ללא שומן מיידית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צ'דר, בייקון ותפוח עם חרדל על לחם חיטה כפרית, קרקר חבית ישן כפרי חנות כופתאות, ו חנות הכפר של רודי ותירס מוקרם בר-B-Q.
הוראות
לנצח 3 כוסות קמח חיטה מלאה, אבקת חלב יבש, מלח, ושמרים במהירות נמוכה עם מערבל חשמלי כבד חובה עד בשילוב.
מביאים 2 כוסות מים לרתיחה על חום בינוני; מוסיפים דבש וחמאה, ערבוב עד חמאה נמס.
הסר מהחום, ומערבבים 1 כוס מים קרים. (
מוסיפים תערובת דבש לתערובת הקמח, מכים במהירות נמוכה 1 דקה. הגדל מהירות בינונית, והכה 2 דקות נוספות. בהדרגה מוסיפים את קמח החיטה שנותר ומספיק קמח רב תכליתי כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות).
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה, ולחלק ל 2 מנות שוות.
מגלגלים כל חלק לתוך מלבן 15-x 10 אינץ'.
מגלגלים כל אופנת ג ' לירול, מתחיל עם סוף קצר. קיפול מסתיים תחת, ומניח כל אחד, צד התפר למטה, ב 9-x 5 אינץ ' loafpan.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 375 במשך 40 עד 45 דקות, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 25 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת.
הערה: ניתן להשתמש בכמויות שוות של חיטה מלאה וקמח רב תכליתי.