אנשובי מטוגן: אליצ'י בפולפט הוא pescatarian ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צימוקים, פטרוזיליה, לימונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: לינגוויני קון אליצ'י (לינגוויני עם רוטב אנשובי), אנשובי ועוגת פירורי לחם - Tortino di alici, ו Tunan ו Ricotta Fritters (Polpette di Tonno e Ricotta).
הוראות
1
בערך לקצוץ את פילה אנשובי. בקערה בגודל בינוני, לשלב את הביצים, לחם, גבינה, צימוקים, וצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשובי
צנוברים
צימוקים
גבינה
לחם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את השום והפטרוזיליה הכתושים, את הפירה ואת האנשובי. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. באמצעות כף גדולה, ליצור את התערובת לתוך fritters על 2 אינץ ' בקוטר. לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
אנשובי
פטרוזיליה
שום
קמח לכל מטרה
3
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 360 עד 375 מעלות F. השמן צריך להישאר או סביב טמפרטורה זו לאורך כל תהליך הבישול. עבודה בקבוצות קטנות של 6, בזהירות להרים את כדורי אנשובי ולמקם אותם בשמן חם. מטגנים את הטוגנים עד חום זהוב. באמצעות כף מחוררת או מרית, להסיר את השחי סיים צלחת מרופדת מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
מרית
5
מסננים על מגבות נייר כשהם מבשלים. המשך בתהליך זה עד שכל הטוגנים מבושלים.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
6
מפזרים גבינה ומגישים חם עם לימונים פרוסים עבור סחיטה.